viragAlapítványunk 2010 tavaszán alakult meg Szentendrén, mely célul tűzte ki a nehéz vagy kilátástalan helyzetbe került emberek számára az anyagi lehetőségeiktől függetlenül megvalósuló, szakszerű és hatékony lelki segítségnyújtást. A Zakeus Alapítvány mindazoknak kíván segíteni, akik megoldásra váró élethelyzetükben tanácsot, gyógyulást keresnek.

Alapítványunk emellett a feltöltődés helye is kíván lenni mindenki számára, akik a hétköznapok megszokottsága, vagy éppen zaklatottsága mellett élményeket vagy pihenést keresnek. Programjaink által elsősorban a szent ignáci lelkiség gazdag tárházából merítünk. A lelkiségről bővebben itt olvashat.

Alapítvány tevékenysége között szerepel csoportos önismereti és kreatív foglalkozások szervezése, valamint az újrakezdés lehetőségét is megteremtő, értékformáló közösségek létrehozása.

Segítségünket ajánljuk mindenkinek, aki útkeresésben van, rászorulókat támogató civil szervezeteknek, mind pedig pácienseik számára pszichoterápiás segítséget ajánló orvos kollégáknak.

dr. Hollai Zsuzsanna
Zakeus Alapítvány