Ha szívesen törődsz a a lelkeddel is! Ha nem félsz másokkal együtt lenni! Ha mersz útra kelni, kalandos útra kelni! Itt a helyed köztünk!

kafalogo16kTEVÉKENYSÉG:
túrák, programok szervezése; élményeken keresztüli közös formálódás.

CÉLKÖZÖNSÉG: középiskolás diákok.

FŐBB KULCSSZAVAK: ÖNISMERET, CSAPATÉPÍTÉS, ÚTRA KELÉS; kaland, lelkiség, közösség, élmény, személy, alkotás – ezen szavak tartalmi megéléséért, vagyis igaz találkozásokért kelünk újra és újra közösen útra.

TOVÁBBI GONDOLATOK: személyes motivációk felébresztése (lelkes emberek szükségesek) | identitást adó (közösségépítő) külső jelek felvállalása (pl. „kafa mez”, „kafa szokások” kialakítása) | az utak során „sharing” játékok, időkeretek biztosítása (az élmények elmélyítésében nagyon fontos) | a határainkkal szembesítő, kalandos remények (ha van mit legyőzni, van mit mesélni) | az élményekhez jól kapcsolódik az alkotási vágy és maga az alkotás (akkor van mit megmutatni) | remény: a kapcsolatok, a szervezett programokon túl, egyszer csak önállóan is élni kezdenek (jövő).

KAFA2016Nyar-07EDDIG KIPRÓBÁLT MŰFAJOK: biciklitúra, gyalogtúra, éjszakai túrák, vasalt utak (via ferrata), barlangászat, vitorlázás.

SZERVEZŐK: Hollai Gábor; tanárok, egyetemisták, szakemberek.

PÉNZÜGYI HÁTTÉR: szülői segítségekkel, pályázati pénzek (TFA) bevonásával; Zakeus Alapítvány háttérrel.2017Tour-17

VISSZA A KAFA-VILÁG OLDALRA